PARTNER SPOTLIGHT

NJUT AV TE HOS VÅRA VÄNNER

Vi är stolta över att samarbeta med partners som delar vår passion för exceptionell kvalitet och unika upplevelser. Tillsammans med våra samarbetspartners skapar vi exklusiva blandningar och levererar vårt finaste te till välrenommerade destinationer, såsom hotell, kaféer och barer. Dessa partnerskap gör det möjligt för oss att visa upp vårt te på prestigefyllda platser där besökare kan njuta av en perfekt kopp te på plats.

<tc>LUCY'S FLOWER SHOP</tc>

SPEAKEASY I HJÄRTAT AV STOCKHOLM

En av våra framstående partners är Lucy’s Flower Shop, en speakeasy-bar som ligger bakom en diskret dörr i hjärtat av Stockholm, Stureplan. Sedan öppningen i november 2019 har Lucy’s Flower Shop blivit en hyllad cocktaildestination tack vare visionen och expertisen hos de prisbelönta bartendrarna Ola Carlson och Alex Skarlén. Deras kreativa tillvägagångssätt och perfektionism har gett baren en rad utmärkelser, t.ex. plats på listan över "World's 50 Best".

COCKTAILS MED VÅR BÄSTSÄLJARE

Vårt flaggskeppste, Söderblandning, har en framträdande plats i en av Lucy’s Flower Shop’s tio signaturcocktails, vilket understryker vårt engagemang för kvalitet och innovation. I sällskap av mörk rom, ingefära och honung har Lucy's bartenders skapat en oförglömlig cocktail med vår bästsäljare Söderblandning. Detta samarbete exemplifierar hur vi arbetar nära våra partners för att skapa minnesvärda upplevelser för både teälskare och cocktailentusiaster.